07:47 27.03.2018

У Запорізькій області затримали російське риболовецьке судно

1 хв читати
У Запорізькій області затримали російське риболовецьке судно

У Запорізькій області в акваторії Азовського моря затримано риболовецьке судно "Норд" під російським прапором, з екіпажем з 10 моряків, і 5 тоннами морепродуктів.

Згідно з інформацією, опублікованою в понеділок на офіційному сайті Державної прикордонної служби України, корабель морської охорони України затримав риболовецьке судно-порушника "Норд" під прапором РФ в українських територіальних водах - 15 милях від Обитічної коси (Запорізька область).

Під час перевірки з'ясувалося, що судно зареєстровано в Криму, команда складається з 10 моряків. Також судно - порушник перевозило 5 тонн морепродуктів, і трал для лову риби.

"Окрім того з'ясувалося, що члени команди судна порушили порядок виїзду з тимчасово окупованої території України. Всі вони мали так звані паспорти РФ, видані в Керчі", - наголошується в повідомленні.

Наразі судно з командою знаходиться в порту Бердянська для проведення перевірки та подальших процесуальних дій. На членів екіпажу складені документи по ст.204-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП)

Відносно капітана судна направлено повідомлення в СБУ за ст. 332-1 КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА