07:06 20.11.2017

За минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець поранений

2 хв читати
За минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець поранений

Один український військовослужбовець отримав бойову травму внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань протягом минулої доби, 19 листопада, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець сил АТО отримав бойову травму. Він доставлений до військово-медичної установи", - йдеться у зведенні за неділю, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
За даними штабу, бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО протягом минулої доби, ситуація на сході України зберігає тенденцію до ускладнення. "Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення ворог зробив 26 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. У 16-ти випадках наші військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів зі зброї не забороненої мінського домовленостями", - йдеться в звіті.
На луганському напрямку бойовики вели вогонь з озброєння танка, БМП, 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів у районі Троїцького. У темний час доби противник випустив 20 снарядів калібру 152-мм з оборонних укріплень у Причепилівки, а з 82-мм мінометів вів вогонь по захисникам Новоолександрівки і Луганського. На цьому ж напрямку бойовики активно застосовували і піхотне озброєння. Захисників Луганського вони неодноразово обстрілювали з озброєння БМП, а опорні пункти у Станиці Луганської, Світлодарська, Новотошківського, Кримського, Новолуганського і Богуславська незаконні збройні формування обстрілювали в основному з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
На донецькому напрямку, у вечірній час, епіцентр збройної нестабільності перемістився з Приазов'я в передмістя Авдіївки. Бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали кілька ділянок на підступах в районі Кам'янки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА