10:31 20.10.2017

Lexus, що збив людей у Харкові, брав участь у перегонах

1 хв читати
Lexus, що збив людей у Харкові, брав участь у перегонах

Автомобіль Lexus, що в'їхав у людей у Харкові, брав участь у перегонах містом, повідомив народний депутат із фракції "Народний фронт", радник глави МВС України Антон Геращенко, посилаючись на відео з камер спостереження.

"І я, і всі, хто бачив відео, ставили питання: чому дівчина-водій "Лексуса" навіть не намагалася загальмувати у момент зіткнення? (...) "Лексус", виявляється, брав участь у перегонах мирним вечірнім Харковом. А нещасні пішоходи стали жертвами безглуздого бажання малолітньої дівиці пофорсити", - написав А.Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, слідство має встановити особу водія другого авто, що брало участь у "покатушках".

Як повідомлялося, ввечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумської та провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням дівчини 20 років, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка 49 років. Унаслідок зіткнення Lexus вилетів на тротуар вул. Сумської та здійснив наїзд на 11 пішоходів, п’ять з яких загинули на місці (чотири дівчини і молодий хлопець), решту доправили до медзакладів.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України.

ДТП розслідується за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) КК України. Максимальна санкція статті передбачає десять років позбавлення волі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА