12:44 02.10.2017

Середньодобова температура знизиться до необхідних для початку опалювального сезону +8° С 15 жовтня

1 хв читати
Середньодобова температура знизиться до необхідних для початку опалювального сезону +8° С 15 жовтня

Віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив, що середньодобова температура в Україні знизиться до +8° С, які необхідні протягом 3 днів для початку опалювального сезону, орієнтовно 15 жовтня.

"Сьогодні немає центрального крана якогось, що підключає опалення в Києві або на центральному рівні. Сьогодні кран, який підключає опалення, відпускає гроші, підписує договори, встановлює тарифи - перебуває на муніципальному рівні", - сказав він під час селекторної наради з питань підготовки до опалювального сезону в Києві в понеділок.

Віце-прем'єр зазначив, що якщо температура на вулиці становитиме +8° С більше трьох діб, то необхідно підключати опалення.

"Я сьогодні звернувся б до міських голів із дуже серйозною вимогою, щоб спостерігали за температурою повітря на вулиці. За прогнозом сьогодні ми бачимо, що середньодобова температура, яка буде нижча +8° С, - вона буде десь 15 жовтня", - сказав Г.Зубко.

При цьому опалення в соціальних об'єктах необхідно підключати, якщо температура в приміщенні становить нижче +16° С незалежно від температури на вулиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА