14:01 13.05.2017

Олег Сенюк став новим військовим прокурором сил АТО

2 хв читати
Олег Сенюк став новим військовим прокурором сил АТО

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос представив нового військового прокурора сил АТО Олега Сенюка, який до цього очолював військову прокуратуру Західного регіону України.

Як повідомляє в суботу прес-служба Генеральної прокуратури України, представлення нового прокурора сил АТО відбулося напередодні в п'ятницю в Краматорську Донецької області.

"Анатолій Матіос зазначив, що Олег Сенюк має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі регіонального рівня, тому забезпечить ефективну взаємодію з усіма відомствами зони АТО", - сказано в повідомленні.

Після представлення відбулася розширена нарада представників силових відомств Донецької та Луганської областей: Антитерористичного центру Служби безпеки України, Національної поліції, прокуратури, Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Учасники наради обговорили питання взаємодії силових структур в умовах бойових дій.

Олег Сенюк народився 25 травня 1979 року народження, навчався у Львівському національному університеті ім.І.Франка. Працював на посадах помічника прокурора Галицького району Львова Львівської області, старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури міста Києва, військової служби в Службі безпеки України на посадах офіцерського складу і т.д. З 24 березня 2015 року обіймав посаду військового прокурора Західного регіону України.

Як повідомлялося, 25 грудня 2015 року було розпочато кримінальне провадження щодо військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика за ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення).

24 жовтня 2016 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура України (САП) направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо К.Куликов.

У квітні 2017 року стало відомо, що К.Куликов звільнений з посади прокурора АТО і призначений заступником начальника департаменту міжнародно-правової співпраці Генеральної прокуратури України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА