09:09 30.04.2017

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО

2 хв читати
Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики в суботу зробили 54 обстріли позицій Збройних сил України у зоні проведення Антитерористичної операції, у результаті яких двоє українських військовослужбовців загинули, а четверо дістали поранень, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-окупаційні війська продовжують збройні провокації проти Збройних Сил України. З початку доби ворог 54 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників ... За минулу добу двоє українських вояків загинули, ще четверо військовослужбовців дістали поранень", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу АТО в "Фейсбук".

На Приморському напрямку бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і кулеметів Красногорівку, з мінометів калібру 120 мм та гранатометів – Новотроїцьке, з мінометів калібру 82 мм – Березове, з гранатометів і кулеметів – Гнутове, з озброєння БМП, протитанкових гранатометів і кулеметів – Водяне та Мар'їнку, зі стрілецької зброї – Широкине, з озброєння БТР і гранатометів – Чермалик, з озброєння БМП і кулеметів – Павлопіль.

"На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по позиціях в районі Авдіївки. Захисників Верхньоторецького обстрілювали з гранатометів і 82-мм мінометів, а захисників шахти "Бутівка" з великокаліберних кулеметів. Наші позиції в районі населеного пункту Зайцеве обстрілювали з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу шахти "Бутівка" та Авдіївки діяли ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Новотошківське з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і кулеметів, Кримське – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм і гранатометів, Старий Айдар – з мінометів калібру 120 мм, Новоалександрівку – із протитанкового ракетного комплексу, Новозванівку – з гранатометів і кулеметів, Жовте – з кулеметів і стрілецької зброї.

"В окремих випадках, коли виникає безпосередня загроза життю та здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь", - зазначають у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА