13:18 04.11.2016

"Київстар" та ЦУМ посварилися через ціни на доступ до обладнання для стільникового зв'язку всередині будівлі

2 хв читати
"Київстар" та ЦУМ посварилися через ціни на доступ до обладнання для стільникового зв'язку всередині будівлі

Провідний український оператор мобільного зв'язку "Київстар" і компанія "Еста Холдинг", що входить до групи "Систем кепітал менеджмент" (СКМ) і виступає девелопером та інвестором реконструкції Центрального універмагу (ЦУМ), вступили в публічну суперечку через ціну на доступ до обладнання, що забезпечуватиме покриття стільникового зв'язку на всіх 10 поверхах будівлі, зокрема підземний паркінг.

"Оператор, який побудував цю систему в ЦУМі, хоче дуже велику суму від "Київстару" за доступ", - сказав в ефірі радіостанції "Голос Столиці" президент "Київстару" Петро Чернишов напередодні відкриття універмагу, що планується на осінь 2016 року.

Президент компанії зазначив, що близько 60% громадян столиці користуються мобільним оператором "Київстар", тому девелопер безпосередньо зацікавлений забезпечити їх зв'язком як потенційних покупців.

"Хочу наголосити: компанія, що управляє ЦУМом, цілком розумна, Ми ведемо з нею дискусію і абсолютно впевнені, що домовимося. Вважаємо, що і наші інтереси, і інтереси цієї компанії полягають в одному – щоб людині було в ЦУМі комфортно", - наголосив він.

Директор зі зв'язків з громадськістю і комунікацій "Еста Холдинг" Антон Гливинський, у свою чергу, звинуватив "Київстар" у бажанні отримати безкоштовний доступ до обладнання, в яке компанія Vega, що входить до СКМ інвестувала, за його словами, "кілька сотень тисяч доларів".

"Київстар сказав, що для них послуги "Веги" - це дорого, їм дешевше поставити своє обладнання. ЦУМ запропонував "Київстару" ті ж умови, що і "Вега". А "Київстар" сказав, що їх це не влаштовує, і взагалі "Вега" має безкоштовно надати "Київстару" своє обладнання. Інакше! Генеральний директор особисто розповість 10 тис. своїх передплатників про те, який жадібний ЦУМ", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Між тим у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії Vega повідомили , що всім мобільним операторам були запропоновані рівні умови за ринковою ціною. Переговори з "Київстар" тривають.

"З Vodafone і Lifeсell ми маємо попередні домовленості, однак контракти ще не укладені. З компанією "Київстар" переговори тривають", - прокоментувала ситуацію начальник відділу корпоративних комунікацій Vega Катерина Брага.

Як повідомлялося, компанія "Еста Холдинг" придбала київський ЦУМ у 2010 році.

Універмаг у 2012 році був закритий на реконструкцію, що плануєють завершити до кінця 2016 року. Загальна сума інвестицій в проект становитиме понад $100 млн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА