13:07 04.04.2016

Троє українських військових поранені за добу в зоні АТО, двоє потрапили в полон - спікер АП

1 хв читати
Троє українських військових поранені за добу в зоні АТО, двоє потрапили в полон - спікер АП

В зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу троє українських військовослужбовців поранені, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, троє поранені. Крім того, двоє наших військових потрапили в полон у районі Горлівки. Більше інформації буде після проведення спеціальних заходів, про які ми не повідомляємо заради безпеки наших військових", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами А.Мотузяника, на Луганському напрямку супротивник порушував режим тиші в Станиці Луганській та Трьохізбенці. На Донецькому напрямку "найгарячішою" точкою залишається Авдіївка, де бойовики провели 6 мінометних обстрілів. За приблизними оцінками, по позиціях сил АТО було випущено 30 мін. Також були провокацї в районі Горлівки й Донецького аеропорту. У районі н.п. Опитного зафіксовано проліт БПЛА супротивника.

На Маріупольському напрямку супротивник 5 разів порушував режим тиші на різних ділянках фронту, в Широкиному НЗФ застосовували міномети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА