13:31 02.11.2015

Пожежу у Сватовому ліквідовано, експерти оцінюють збитки - Тука

1 хв читати
Пожежу у Сватовому ліквідовано, експерти оцінюють збитки - Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука наголошує, що пожежу на складі Міністерства оборони України поблизу м. Сватового (Луганська обл.) повністю ліквідовано.

"Сватове. Пожежу повністю ліквідовано. Працюють групи експертів щодо виявлення та оцінки збитків населення", - написав він на сторінці у Facebook.

Г.Тука також зазначив, що влада приділяє велику увагу ліквідації наслідків вибуху.

"Сьогодні вже почали витрачати кошти, які військово-цивільна адміністрація виділила району. На жаль, під час роботи експертних груп виявляються все нові і нові будинки, які потребують ремонту", - пише голова обласної адміністрації.

Водночас він констатує, що у Сватовому "працює" невелика група людей, яка закликає мешканців міста до мітингів і протестів. Крім того, як розповіли Г.Туці місцеві жителі, на ринку у продажу з'явилися продукти, що надійшли як гуманітарна допомога.

Як повідомлялося, пожежа на складах з озброєнням неподалік Сватового розпочалася близько 19:30 29 жовтня на площі біля 300 х 300 м. На складах зберігалося майже 3,5 тис. тонн боєприпасів.

Відомо про загибель одного військовослужбовця і місцевої мешканки, поранень дістали також кілька людей (за різними даними, від п'яти до восьми).

Пожежу було ліквідовано через добу. Проте потім періодично виникали осередки займання та вибухи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА