13:20 06.07.2015

Рада коаліції ВР у вівторок вирішить, коли проводити позачергове засідання, - голова фракції "Самопоміч"

1 хв читати
Рада коаліції ВР у вівторок вирішить, коли проводити позачергове засідання, - голова фракції "Самопоміч"

Питання позачергового засідання Верховної Ради України вирішуватиме Рада коаліції, заявив агентству "Інтерфакс-Україна" лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк.

"Ніхто не знає, коли воно буде. Це має вирішити Рада коаліції, яка збереться у вівторок", - сказав він у понеділок у Києві.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна", які питання можуть розглянути народні депутати у разі, якщо все-таки буде проведено позачергове засідання парламенту, О. Березюк зазначив, що потрібно буде ухвалити "важливі закони, які потрібні для МВФ, і які не прийняли із-за мишачої метушні, яку розвели, щоб відвернути увагу від виборів (законопроект про вибори в місцеві органи влади - ІФ) і Конституції".

За словами лідера фракції, необхідно почати роботу над законом про вибори. "Якщо ми його не допрацюємо і він буде ухвалений таким, як вони його написали, то це не закон, а "воно", за яким неможливо буде провести вибори ", - зазначив парламентар.

О. Березюк припустив, що події у Верховній Раді України на минулому пленарному тижні були ініційовані ще й для того, щоб "завалити закон (законопроект про вибори, який нині готується до другого читання, - ІФ) і повернутися до старого, що також неприпустимо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА