16:26 30.07.2014

"МТС Україна" інформуватиме абонентів про ситуацію із зв'язком у зоні бойових дій через спецрозділ на своєму сайті

1 хв читати
"МТС Україна" інформуватиме абонентів про ситуацію із зв'язком у зоні бойових дій через спецрозділ на своєму сайті

Оператор мобільного зв'язку компанія "МТС Україна" створила на своєму сайті підрозділ "Зв'язок на сході України", в якому розміщуватиме оперативну інформацію про ситуацію з роботою мережі в зоні бойових дій, повідомляється у прес-релізі оператора в середу.

"У розділі "Мережа та покриття" на сайті оператора створено підрозділ "Зв'язок на сході України", де можна за допомогою меню обрати область, район і побачити актуальну ситуацію із зв'язком у населених пунктах цього району. За кожним населеним пунктом доступний список пошкоджених і відновлених об'єктів із зазначенням причини можливих обмежень і статусом відновлення. Також адреси, за якими відновлено роботу послуг або простежуються перебої із зв'язком, позначено на карті у вигляді міток", - ідеться в прес-службі оператора.

Оперативна інформація про об'єкти зв'язку з'являтиметься на сайті двічі на день - станом на 8:00 і 14:00.

У "МТС Україна" зазначають, що головною причиною перебоїв у роботі мережі в Донецькій та Луганській областях є відсутність електроживлення на обладнанні, а також відсутність доступу до низки об'єктів у зоні бойових дій для проведення аварійних робіт або поповнення запасу палива на альтернативних джерелах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА