17:52 05.11.2013

На довиборах у п’яти округах можуть бути техпроблеми: бюлетень не безрозмірний - Магера

1 хв читати
На довиборах у п’яти округах можуть бути техпроблеми: бюлетень не безрозмірний - Магера

У Центральній виборчій комісії побоюються, що велика кількість кандидатів, які балотуються на повторних виборах до парламенту в п'яти округах, створить проблеми з виготовленням бюлетенів.

"Я не хочу прогнозувати, але боюся, що виникне питання стосовно бюлетенів, тому що є певні технічні вимоги до виготовлення бюлетеня - він не може бути безрозмірним, є певні можливості з його виготовлення", - заявив журналістам у вівторок заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Він зазначив, що станом на сьогодні ЦВК уже зареєструвала 141 кандидата в п'яти округах, найбільше - в окрузі №94 - 58 і в окрузі №223 - 55.

Крім того, за словами А.Магери, в ЦВК ще є багато заяв про реєстрацію кандидатів, і вони продовжують надходити.

При цьому заступник голови ЦВК зазначив, що для всіх кандидатів не стало проблемою внесення застави в розмірі понад 14 тис. грн.

"Я сподіваюся на те, що частина кандидатів реально розглянуть свої можливості й остаточно визначаться, чи є для них сенс у тому, щоб брати подальшу участь у виборах, або такого сенсу немає", - сказав він.

Висунення кандидатів на повторних виборах до парламенту в п'яти округах завершилося 4 листопада, термін подання документів для їх реєстрації закінчиться 14 листопада. Повторні вибори до парламенту в п'яти округах відбудуться 15 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА