08:21 29.10.2013

У громадській раді при Харківській ОДА пропонують залучати козаків до охорони порядку

1 хв читати

Перший заступник голови громадської ради при Харківській облдержадміністрації Олександр Родіонов пропонує залучати козачі організації до охорони громадського порядку на підставі закону "Про участь громадян в охороні громадського порядку та державного кордону".

"Ми пропонуємо розглянути питання залучення козачих організацій до охорони громадського порядку, прикордонної зони, мисливських угідь і природоохоронної діяльності. Керівництво громадської ради разом із комітетом у справах козачих та ветеранських організацій, патріотичного виховання молоді готове включитися в цю роботу з відповідними підрозділами органів влади", - сказав О.Родіонов, виступаючи на позачерговому засіданні колегії Харківської облдержадміністрації.

За його словами, є чимало успішних прикладів такої взаємодії.

"Під час першого візиту патріарха Московського і всієї Русі Кирила у Святогірській лаврі 500 козаків забезпечували порядок при напливі 35 тисяч вірян та великої кількості дуже важливих персон. При цьому не було допущено жодної провокації. У лютому-березні цього року під час проведення знакових і водночас проблемних зборів громадські діячі міста кілька разів вдавалися до допомоги козаків у підтримці порядку. Усе відбулося якнайкраще", - сказав О.Родіонов.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА