16:55 12.08.2013

Спікер ВР не користувався VIP-вагоном на початку серпня - керівництво ПЗЗ

1 хв читати

Голова Верховної Ради Володимир Рибак не користувався VIP-вагоном залізниці 5 серпня.

"У період із 3 по 7 серпня 2013 року були здійснені перевезення вагоном-салоном за маршрутом Київ-Одеса 3 серпня, Одеса-Луцьк 3 серпня, Луцьк-Київ 4 серпня, Київ-Одеса 5 серпня і вагон прибув до Києва 7 серпня... У зазначений період залізниця голову Верховної Ради України не перевозила", - зазначено в листі заступника начальника Південно-Західної залізниці Івана Антонюка на адресу прес-служби апарату парламенту.

Як повідомляється в листі, в цей період залізниця надала послуги вагона-салону на суму 48 632,88 грн.

У листі І.Антонюка зазначено, що "на Південно-Західній залізниці, як і на інших залізницях, існує послуга перевезення юридичних і фізичних осіб у спеціальних вагонах, зокрема вагонами-салонами і територією України, і інших держав".

І.Антонюк наголосив, що "ця послуга має підвищений попит", про що свідчить наявність попередніх замовлень на всі вагони-салони до кінця вересня.

Раніше у деяких ЗМІ з'явилася інформація, що голова Верховної Ради України Володимир Рибак 5 серпня 2013 використовував VIP-вагон у районі міста Луцька.

У прес-службі Верховної Ради спростували цю інформацію і також зазначили, що спікер парламенту має намір звернутися до суду та Генеральної прокуратури щодо поширення інформації про нібито використання ним спецвагону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА