19:35 06.08.2013

Рішення Лозаннського суду не вплине на гравців "Металіста" - Маркевич

2 хв читати

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич зазначає, що рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни не вплине на гравців його команди в матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти грецького "ПАОКа".

"Намагаємося не звертати на це увагу. Віце-президент був на базі, спілкувався з футболістами, пояснив ситуацію. Рішення Лозанни ніяк не вплине на команду", - сказав він на передматчевій прес-конференції у вівторок у Харкові, повідомляє прес-служба клубу.

М.Маркевич наголосив, що гравці "Металіста" - професіонали, і вони самі розуміють, що необхідно виходити на футбольне поле і грати.

Як повідомлялося, 2 серпня Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) ухвалив рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний матч "Металіст" - "Карпати". Водночас із "Металіста" та "Карпат" не зніматимуть по 9 очок у сезоні 2011/2012 рр., отже, турнірна таблиця того чемпіонату залишається без змін.

5 серпня стало відомо, що УЄФА вивчить рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни у справі про договірний матч між "Металістом" і "Карпатами" 2008 року й розгляне можливість допуску харківського клубу до участі в Лізі чемпіонів сезону 2013-2014 років.

30 липня "Металіст" упевнено дебютував у Лізі чемпіонів УЄФА, обігравши в першому матчі третього кваліфікаційного раунду грецький "ПАОК" на його полі з рахунком 2:0. Матч у відповідь між "Металістом" та "ПАОКом" відбудеться 7 серпня в Харкові. Переможець дуелі отримує право зіграти в раунді плей-оф, який дає путівку в основний турнір Ліги чемпіонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА