15:20 01.03.2013

Авіакомпанія Air Onix має намір здійснювати рейси з Жулян до Москви, Стамбула, Тель-Авіва та Праги

1 хв читати
Авіакомпанія Air Onix має намір здійснювати рейси з Жулян до Москви, Стамбула, Тель-Авіва та Праги

Авіакомпанія Air Onix (Сімферополь, АРК) має намір здійснювати авіарейси з Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) до Москви, Стамбула, Тель-Авіва та Праги, повідомив генеральний директор авіакомпанії Ігор Мельник на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

За його словами, відповідні заявки на зазначені напрямки подано авіаційній владі. Крім того, компанія подала заявки на виконання рейсів до Ларнаки, Варшави, Санкт-Петербурга, Калінінграда тощо.

За словами І.Мельника, компанія також планує здійснювати рейси із Сімферополя до Баку та Тбілісі й збільшити частоту рейсів сполученням Сімферополь-Київ із двох до чотирьох на тиждень, Сімферополь-Москва - з одного до двох на тиждень.

Окрім цього, компанія планує здійснювати рейси із Сімферополя до Тюмені, Уфи, Самари та Калінінграда.

За словами І.Мельника, компанія також має намір поповнити парк двома літаками Boeing 737-400 та працювати на ринку чартерних перевезень.

"Перший літак прийде в середині квітня, в липні - ще один", - сказав він.

Авіакомпанію Аir Onix засновано в 2007 році в Сімферополі. Нині в парку повітряних суден авіакомпанії - три лайнери Boeing 737-300/500.

Основна виробнича база авіакомпанії - Міжнародний аеропорт "Сімферополь".

Міжнародний аеропорт "Київ" входить до п'ятірки найбільших аеропортів країни за пасажиропотоком. У 2012 році збільшив пасажиропотік на 83,4% порівняно з 2011 роком - до 862 тис. людей.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА