15:55 19.12.2013

Рейс Air Onix Київ-Сімферополь 19 грудня не буде виконано

1 хв читати

Авіакомпанія Air Onix (Сімферополь) не виконає 19 грудня рейс OG106 за маршрутом Київ-Сімферополь.

Про це свідчать дані онлайн-табло міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Як раніше повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело на ринку, Air Onix припинила польоти з 11 грудня, зокрема, у зв'язку із заборгованістю перед хендлінговими компаніями за наземне обслуговування.

Заступник генерального директора з продажу та маркетингу авіакомпанії Євген Хайнацький 18 грудня повідомив агентству, що Air Onix планує 19 грудня відновити виконання рейсу Київ-Сімферополь і надалі відновлювати рейси за іншими маршрутами.

Авіакомпанію Air Onix засновано в 2007 році. Перший рейс виконала 28 квітня 2012 року. Основна виробнича база - міжнародний аеропорт "Сімферополь".

Парк повітряних суден авіакомпанії Air Onix нараховує два літаки Boeing 737-300 і один Boeing 737-400.

У серпні поточного року стало відомо, що компанія ASA Luftfahrt Formgestaltung Gmbh (Відень), що володіла 80% акцій Air Onix, вийшла зі складу її акціонерів, а сімферопольські ТОВ "Крим-Дидактик" і "Онікс-Груп" (пов'язані з гендиректором авіакомпанії Ігорем Мельником), що раніше володіли по 10% акцій, наростили свої частки в її статутному капіталі до 45% кожна. Окрім того, до складу акціонерів Air Onix увійшла фізична особа з часткою 10% акцій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА