17:39 11.10.2012

Балога звинувачує Держказначейство в блокуванні рахунків органів місцевої влади Закарпаття

1 хв читати

Глава МНС Віктор Балога звернувся до прем'єр-міністра України Миколи Азарова через свою сторінку в Facebook з проханням доручити Держказначейству розблокувати рахунки органів місцевої влади Закарпаття.

"Сьогодні до Вас звертаюся з приводу неможливості органами місцевої влади здійснювати поточні платежі, і, що парадоксально, маючи на рахунках кошти. Держказначейство не здійснює жодних перерахунків, окрім заробітних плат. Таких затримок в області понад 150 млн грн. Це паралізує організацію роботи місцевої влади, вносить непотрібну нервозність", - написав В.Балога.

Раніше глава МНС В.Балога заявив, що планує звільнитися з займаної посади.

"Моя сьогоднішня робота на посаді міністра МНС підходить до завершення. У моральному плані вона була досить обтяжливою. Оскільки питання, як ви зрозуміли, не в посаді, а в тому, наскільки ти корисний тому суспільству, для якого працюєш, де виріс, де більше маєш обов'язків", - написав В.Балога на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив: "Щоб не вдаватися в подробиці, скажу:. Щасливий, що каденція завершується. Хочу скоріше отримати штамп у своїй трудовій книжці, де буде написано

"звільнено у зв'язку з переходом на іншу роботу" або "за власним бажанням". Для мене це питання номер один сьогодні".

Як відомо, В.Балога балотується до Верховної Ради за мажоритарним округом у Закарпатській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА