16:21 01.10.2012

Симоненко запросив зарубіжних спостерігачів проконтролювати виборчу кампанію в Україні

1 хв читати
Симоненко запросив зарубіжних спостерігачів проконтролювати виборчу кампанію в Україні

Лідер КПУ Петро Симоненко запросив представників зарубіжних компартій взяти участь у контролі майбутніх парламентських виборів як спостерігачів.

Як повідомляє прес-служба КПУ, запрошення він озвучив у понеділок на зустрічі з генеральним секретарем ЦК Компартії Греції Алека Папарігою в рамках Європейської комуністичної зустрічі, яка триває у Брюсселі.

"Сторони обговорили проблеми, спільні для комуністичних партій України та Греції, зокрема загрозу зростаючій фашизації суспільства. Крім того, П.Симоненко розповів про ситуацію, що склалася в Україні навколо статусу російської мови", - йдеться в повідомленні.

"Також лідер КПУ поінформував співрозмовницю про перебіг виборчої кампанії в Україні та запросив представників зарубіжних компартій взяти участь у контролі майбутніх парламентських виборів як спостерігачів", - наголошує прес-служба КПУ.

На завершення бесіди П.Симоненко побажав грецьким комуністам успіхів у подальшій боротьбі за соціальну справедливість, права та інтереси трудового народу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА