16:27 14.05.2020

IKEA запустила інтернет-магазин із пунктами видачі в Україні

2 хв читати
IKEA запустила інтернет-магазин із пунктами видачі в Україні

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі ритейлер меблів і товарів для дому, в четвер офіційно запустила можливість замовлення товарів з інтернет-магазину в Україні, пункти видачі діятимуть у київському ТЦ (Auchan Rive Gauche) і ТЦ Metro Cash&Carry.

"Залишаючись відданою своєму прагненню створювати краще повсякденне життя для багатьох людей в Україні, IKEA рада повідомити про початок роботи на українському ринку та запуск інтернет-магазину. Наразі шведський ритейлер пропонує українським покупцям близько 3600 функціональних товарів для дому всіх категорій і стилів із привабливим дизайном і цінами. Замовлення можна робити на сайті www.ikea.ua", - йдеться в офіційному повідомленні ритейлера.

У ньому зазначається, що покупці зможуть обирати, де і як забрати свій товар - в одному з пунктів для отримання замовлень у Києві безкоштовно або за допомогою послуги доставки додому.

"На сьогодні вже готові розпочати роботу два пункти – в "Ашан Рів Гош" (Auchan Rive Gauche) і Metro Cash&Carry. Служба доставки організована у співпраці з компанією DB Schenker. Ми робимо все для забезпечення безперебійного здійснення покупок онлайн, проте будемо вдячні за ваше терпіння і розуміння в разі можливих затримок протягом перших кількох днів роботи", - йдеться в прес-релізі.

У ньому наголошується, що функціонування компанії організовано відповідно до заходів безпеки IКЕА, а також відповідно до вимог і вказівок уряду України. Всі співробітники матимуть доступ до необхідного захисного обладнання і працюватимуть із дотриманням рекомендацій щодо соціального дистанціювання.

"Ми раді розпочати роботу в Україні завдяки запуску інтернет-магазину, особливо в той час, коли кожен із нас приділяє увагу безпеці та комфортному перебуванню вдома", - наводяться в повідомленні слова керівника IKEA в Україні Флоріана Мелле.

Після запуску інтернет-магазину IKEA планує якомога швидше відкрити свій магазин у новому міському форматі (city store) в Києві. Компанія нещодавно підписала договір оренди з торговельно-розважальним центром Blockbuster Mall, підтвердили в компанії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Обмеження енергоспоживання для промисловості повертаються на вечір - "Укренерго"

Офіційний курс гривні може знизитися влітку до 40 грн/$1 і нижче у зв'язку з новими кроками валютної лібералізації - банкіри

Мінсільгосп США прогнозує скорочення врожаю пшениці в Україні у 2024р на 8,7% і кукурудзи на 12,9%

Феросплавні заводи розглядають можливість запуску підприємств після простою з жовтня 2023 року

НБУ в п'ятницю опустив офіційний курс гривні ще на 17 коп. - до 39,72 грн/$1

Акціонери ПФТС схвалили і збільшення СК вдвічі, і можливу здачу ліцензії, біржа розраховує на діалог з регулятором

Кабмін виділив майже 7,2 млрд грн на відновлення енергосистеми України - Шмигаль

Інфляція в Україні у квітні 2024 р. знизилася до 0,2%, у річному виразі збереглася на рівні 3,2% - Держстат

Шмигаль: Ситуація в енергетиці зараз одна з найскладніших, іще раз закликаю до економії

Для бізнесу та промисловості Києва з 18:00 п'ятниці до 07:00 суботи запроваджуються обмеження споживання електроенергії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА