11:13 21.01.2013

Три фінансові групи пропонують допомогу київському "Арсеналу" - Рабинович

2 хв читати

Президент ФК "Арсенал" (Київ) Вадим Рабинович повідомив, що три відомі фінансові групи звернулися з пропозиціями допомоги його клубу, який може припинити існування.

"З'явилися великі шанси на благополучний вихід зі сформованої ситуації. Я навіть десь недооцінював, як багато людей дивляться футбол і люблять "Арсенал". До нас звернулися три дуже серйозні фінансові групи зі своїми пропозиціями, як допомога нашому клубу. Київська міська адміністрація підключилася , вона зацікавлена в тому, щоб "Арсенал" не пропав із футбольної карти України. Думаю, моєю помилкою було, що свого часу я не дуже щільно співпрацював із міською владою столиці. Але тепер, думаю, все буде гаразд. Зараз ми розмовляємо з футболістами: хтось іде, когось ми вмовляємо залишитися", - розповів він в неділю "Сегодня.ua".

"Ми розглядаємо різні варіанти. Різні групи зацікавлені в різній участі. Що стосується мене, то я б хотів відійти від клубу. Але одна з груп, у якої найбільш реальна пропозиція, пропонує мені в якійсь ролі залишитися. Подивимося. В" Арсенал "я вклав певну частину свого життя, матеріальні засоби, для мене ця назва - не порожній звук", - зазначив В. Рабинович.

За його словами, зараз потрібно визначитися з найкращим варіантом для "Арсеналу". "П'ятнадцять днів - і все буде зрозуміло", - сказав президент "канонірів".

Як повідомлялося, 8 січня президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування 20 січня. Президент клубу озвучив три можливі варіанти вирішення проблемної ситуації: запропонувати футболістам переглянути контракти, збільшити присутність молоді в команді та відпустити близько п'яти дорогих гравців як вільних агентів; передати клуб до 20 січня іншому власнику і команді, які зможуть вирішити проблемні питання; отримати підтримку з боку представників київської влади.

Українські ЗМІ писали про те, що футболісти київського "Арсеналу" три місяці не отримували зарплату.

10 січня прес-служба клубу повідомила, що його керівництво і футболісти команди намагаються зберегти клуб: "Створено робочу групу на чолі з капітаном команди Максимом Шацьких, якій належить проаналізувати всі аспекти ситуації та ухвалити відповідне рішення у термін до 20 січня. Адміністрація і футболісти" Арсенала "єдині в своєму прагненні зберегти клуб. Чи вдасться це чи ні - покаже час ..."

14 січня М.Шацьких покинув "Арсенал" і підписав контракт на 2,5 року з футбольним клубом "Чорноморець" (Одеса). 9 січня з "Арсеналу" в "Чорноморець" перебрався ще один гравець основного складу "канонірів", півзахисник Артем Старгородський. 16 січня воротар "Арсеналу" Юрій Паньків і захисник "канонірів" Володимир Польовий підписали контракти із донецьким "Металургом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА