15:30 16.01.2024

"Українська команда" передала набори для обігріву бійцям 72 бригади ім. Чорних Запорожців

1 хв читати
"Українська команда" передала набори для обігріву бійцям 72 бригади ім. Чорних Запорожців

"Українська команда" передала тисячу теплих наборів 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. А загалом такими наборами будуть забезпечені 50 тисяч захисників. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"Передали тисячу теплих наборів легендарній 72 бригаді імені Чорних Запорожців. Ці героїчні хлопці боронили Київ, тривалий час стримували ворога під Бахмутом та Вугледаром. І зараз б’ються з окупантами на одному з найгарячіших напрямків", - йдеться у повідомленні.

Загалом волонтерський штаб підготував обігрівчі набори для 50 тисяч військових на передовій.

"Українська команда" завершила збір на теплі набори для захисників. Разом з вами ми забезпечуємо обігрівчими наборами 50 тисяч наших воїнів. Дякую кожному за ваше тепло нашим захисникам та захисницям! Тепер нашим точно буде тепло, а ворогам пекло!" - зазначив керівник "Української команди" Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" передала понад тисячу обігрівних наборів Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони Києва та іншим бойовим підрозділам.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення волонтерський штаб надав допомогу понад 150 військовим підрозділам. В тому числі дронами, спорядженням, ліками, оптичними приладами тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА