10:30 23.12.2023

Як вибрати смарт-телевізор у дитячу кімнату? Радить бренд KIVI

3 хв читати
Як вибрати смарт-телевізор у дитячу кімнату? Радить бренд KIVI

Реклама

Смарт-телевізор у дитячу кімнату повинен відповідати багатьом вимогам, зокрема бути безпечним для очей, мати захищений екран, аби дитина випадково не розбила його іграшкою, не кажучи вже про передові технології покращення зображення.  Разом з європейським брендом KIVI розбираємося, як вибрати телевізор у дитячу кімнату, та розповідаємо про новинку сезону – телевізор KIVI KidsTV.

Чи потрібен у дитячу окремий смарт-телевізор?

Однозначно так. Адже дивитися мультфільми чи розважальні програми на планшеті, смартфоні чи старому ноутбуці, який дістався дитині “у спадок” – це поганий компроміс. Ділити по черзі один екран з батьками, братами та сестрами теж не завжди зручно. Якщо ж у дитини буде свій власний телевізор, це надихатиме її розвиватися, вчитися користуватися гаджетом та відкривати для себе світ технологій (а без цього сьогодні ніяк). Але зазначимо, що користуватися телевізором необхідно під наглядом дорослих.

На що звертати увагу в першу чергу, починаючи пошуки Smart TV для дитячої?

Діагональ

Насамперед треба визначитися з діагоналлю – від цього залежить комфорт перегляду телевізора. Існує кілька формул, за якими визначають оптимальну діагональ для конкретної кімнати. В KIVI діляться власними спостереженнями: в дитячу обирають найчастіше “середні” діагоналі від 32 до 43 дюймів. Варто звертати увагу на моделі з високою роздільною здатністю − Full HD або 4К, адже більшість сучасного дитячого контенту створено саме в цьому форматі.

Операційна система

За можливістю обирайте телевізор, що працює на найсвіжішій операційній системі. Наприклад, у KIVI це Android TV версій 9 і 11 – вони підтримують Google Assistant і Сhromecast (можливість транслювати на “великому екрані”  відео з планшета або смартфона), а також мають широкі можливості для налаштування батьківського контролю за контентом. В магазині застосунків Google понад 10 000 ігрових, навчальних та розвиваючих додатків, цікавих дітям.

Управління голосом

Опція керування голосом дуже допоміжна для дитини: по-перше, це весело, по-друге, дозволить швидко перемикатися між застосунками та шукати контент за лічені секунди. Це також актуально для найменших користувачів, які ще не знають букв, але можуть говорити.

Безпечно для очей

Важливо, щоб телевізор мав низький рівень синього випромінювання. В KIVI це технологія Low blue light  – вона піклується про зір дитини, запобігаючи втомі очей, що, у свою чергу, позитивно впливає на засинання.

Чи існують смарт-телевізори спеціально для дитячої кімнати?

У грудні KIVI презентували ринку новинку – смарт-телевізор KidsTV, розроблений спеціально для дитячої кімнати. В першу чергу, це 32-дюймовий смарт-телевізор з Full HD екраном, що працює на операційній системі Android TV 11. А ще − це простір для творчості та самовираження, елемент дитячої гри. В моделі реалізовані такі фічі:

  • Рамка навколо екрану, на яку можна кріпити конструктор. Дитина може створювати щоразу  унікальну рамку, що відображатиме її індивідуальність, проявить творчі здібності та художній смак. Телевізор сумісний з найпопулярнішими серіями конструкторів — ви можете використовувати набір, який вже є у дитини, або придбати новий у тій тематиці, якій захочеться.
  • Захисне скло на екрані. Граючись, дитина може пошкодити екран, тож іноді доводиться оновлювати телевізор у дитячій частіше, ніж в інших кімнатах. Міцне та стійке до подряпин скло, яким захищено екран KIVI KidsTV, не боїться попадання важких предметів і подряпин. Додатково KIVI надає на екран 3-річну гарантію.
  • Надійне кріплення. В комплектації моделі передбачено набір двосторонніх стікерів, щоб батьки змогли надійно приклеїти телевізор до поверхні, на якій він буде стояти. Так дитина не зможе перекинути техніку під час гри.
  • Нічник на задній панелі. Він випромінює м’яке заспокійливе світло та створює в дитячій кімнаті затишну атмосферу, допомагаючи налаштуватися на сон. Нічник може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнено. Рівень яскравості світла регулюється за допомогою пульта або кнопки на корпусі телевізора.

KIVI KidsTV уже в продажу в мережах і маркетплейсах: Comfy, Epicentr, Foxtrot, Rozetka та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА