09:58 20.10.2021

Заява АТ "Харківгаз"

2 хв читати

У зв’язку з публікацією інформації в ЗМІ, з посиланням на повідомлення Служби безпеки України, щодо ситуації, яка склалася навколо газопостачання в с. Благодатне Харківської області, АТ "Харківгаз" повідомляє наступне:

 В рамках підготовки газорозподільних мереж області до стабільної і безаварійної роботи в опалювальному сезоні, 11 жовтня АТ "Харківгаз" повинен був провести ремонтні роботи на газопроводі і газорегуляторному пункті в с. Благодатне Чугуївського району. Інформація про проведення таких робіт була заздалегідь розміщена на веб-сайті АТ "Харківгаз", в с. Благодатне - проінформовані місцеві органи влади.

Втім, невстановлені особи 11 жовтня заблокували роботу фахівців АТ "Харківгаз" та спецтехніку компанії. Тому роботи були призупинені, а близько 200 клієнтів АТ "Харківгаз" залишився без газу.

За сприяння державних органів влади, 16 жовтня АТ "Харківгаз" відновив ремонт на газорозподільних мережах в с. Благодатне та підготував газопроводи до випробувань, які проводяться перед пуском газу споживачам. Сам пуск газу мав розпочатись 17 жовтня.

17 жовтня, невідомі особи - псевдоактивісти, які раніше блокували транспорт АТ "Харківгаз", розпочали підбурювати споживачів не надавати доступ працівникам газової компанії до домоволодінь. Без здійснення цих заходів безпеки пуск газу є неможливим.

Цього ж дня ці псевдоактивісти пошкодили автотранспорт АТ "Харківгаз" та здійснили чисельні спроби пошкодити власне майно працівників компанії (телефони), на які працівники фіксували правопорушення невідомих осіб. Представники АТ "Харківгаз" викликали правоохоронні органи на місце події.

Завдяки спільним зусиллям державних органів влади та правоохоронних органів, АТ "Харківгаз" 17 жовтня зміг відновити газопостачання мешканцям с. Благодатне. Жодних заяв, крім офіційних звернень в правоохоронні органи щодо протиправних дій невідомих осіб в с. Благодатне, в період 16-17 жовтня АТ "Харківгаз" не робив.

Звертаємо увагу правоохоронних органів на деструктивну діяльність псевдоактивістів, які намагаються збурити людей до протиправних дій та закликають до дестабілізаціі ситуації в суспільстві та просимо вжити відповідних заходів.

АТ "Харківгаз" здійснює діяльність з розподілу природного газу споживачам і не має жодного відношення до продажу газу. Вартість послуг Оператора ГРМ АТ "Харківгаз" встановлюється державним регулятором – НКРЕКП.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА