11:33 07.02.2022

Послугами персональних менеджерів скористалось близько 2 тисяч клієнтів АТ "Харківгаз"

1 хв читати
Послугами персональних менеджерів скористалось близько 2 тисяч клієнтів АТ "Харківгаз"

Протягом минулого року близько 2 тисяч родин Харківської області - клієнтів АТ "Харківгаз" скористалось консультаціями персональних менеджерів 104.ua Клієнтський простір щодо облаштування енергоефективного житла. Ці консультації отримали родини Харківської області, які планують приєднати домоволодіння до газорозподільної систему, провести його газифікацію під ключ, реконструювати газову систему будинку, замінити газові прилади, підбирають нове газове обладнання.

Новий формат співпраці з клієнтами за допомогою персональних менеджерів впроваджено для оптимізації часу клієнта на всіх етапах виконання робіт. Закріплений за кожним замовником працівник 104.ua Клієнтський простір супроводжує процес від подання заявки та виготовлення документації до монтажних робіт і пуску газу, надає необхідні консультації, допомагає підібрати газове обладнання, інформує про хід виконання робіт та співпрацює з клієнтом по всім його питанням.

Реконструкція газових мереж домоволодіння, заміна застарілого обладнання з низьким коефіцієнтом корисної дії на енергоефективні прилади, утеплення житла дозволяють заощадити до 40% природного газу на опалення будинку.

Роботи з встановлення, заміни газового обладнання мають право виконувати тільки спеціалізовані організації, які отримали дозвіл на роботи Державної служби України з питань праці. Це питання безпеки власників будинків та членів їх родин.  Замовити послуги АТ "Харківгаз" можна в найближчому 104.ua Клієнтський простір.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА