11:07 03.10.2020

Висловлювання Кучера про причину аварії Ан-26 – брехня та маніпуляція, заявляють у командуванні Повітряних сил

2 хв читати
Висловлювання Кучера про причину аварії Ан-26 – брехня та маніпуляція, заявляють у командуванні Повітряних сил

Командування Повітряних сил ЗСУ називає брехнею звинувачення з боку голови Харківської ОДА Олексія Кучера про нібито надання пріоритету в посадці літака з сином командувача Повітряних сил Сергія Дроздова перед Ан-26, який потім зазнав катастрофи.

"Хоча на ефір (програми "Свобода слова" Шустер online в п'ятницю ввечері –ІФ) пан Кучер не прийшов, у прямому включені він ганебно перейшов на особистості та дорікнув командувачу Повітряних Сил, начебто літаку, на якому перебував його (Сергія Дроздова) син, дали пріоритет при посадці. Мовляв ця хвилина могла вплинути на успішну посадку Ан-26Ш. Брехня і маніпуляція!... Олексій Кучер, який одразу зробив свої упереджені висновки, навіть попри виважену і чітку позицію Голови державної слідчої комісії Олега Уруського ", - написав представник служби зі зв'язків з громадськістю Повітряних Сил ЗСУ Юрій Гнат на Facebook-сторінці Командування Повітряних сил.

"Абсурдність тверджень цього чиновника підтвердили усі гості студії Шустера, і навіть однопартійка від "Слуги народу" Ірина Верещук. Намагались втихомирити молодого очільника області, наводили зрозумілі аргументи, але марно... Можливо пора вже дзвонити очільнику Служба безпеки України з приводу цього "губєрнатора", чию риторику завтра радісно підхопить пані Скабєєва? Це точно піде на користь країні!", – підсумував Гнат.

Як повідомлялося, 25 вересня близько 20:50 під час планових навчальних польотів впав і загорівся військовий літак Ан-26, який здійснював посадку на аеродромі військової частини в м.Чугуїв (Харківська обл.). На борту перебувало 27 осіб (20 курсантів та сім офіцерів Харківського університету Повітряних сил ЗС України ім. Кожедуба). 26 людей загинули, вижив один курсант.

За інформацією Державного бюро розслідувань, перевіряють такі версії слідства: катастрофа внаслідок технічної несправності агрегатів літального апарата; катастрофа внаслідок неналежного виконання своїх службових обов'язків екіпажем; неналежне виконання службових обов'язків особами, відповідальними за управління польотами; неналежне технічне обслуговування літака та підготовки його до польоту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА