17:34 12.02.2020

Засновники ВАР вимагають звіту керівництва організації на загальних зборах

2 хв читати

Партнери юридичної фірми “ОМП” Микола Орлов та Кирило Левтеров, засновники Всеукраїнської аграрної ради (ВАР) публічно висловили недовіру керівникам ради і закликали розібратися зі справами організації на зборах, заявили юристи на пресконференції у вівторок.

“Змушені заявити недовіру керівництву Всеукраїнської аграрної ради Андрію Дикуну і Михайлу Соколову. Вимагаємо якнайшвидшого проведення громадських зборів. Хотіли б заслухати звіт керівництва про управління організацією, а також фінансовий звіт про те, що відбувається з коштами організації”, – зазначив Орлов.

Після цього, за його словами, буде поставлене на голосування питання про вотум недовіри керівництву ВАР.

“Ми змушені вдаватися до такої публічності, щоб запросити до діалогу керівництво ВАР. Ми писали листи, намагалися зв’язатися по телефону, запрошували на зустріч. Але всі наші запрошення залишилися без відповіді”, – пояснюють свої дії партнери “ОМП”.

Всеукраїнська аграрна рада була заснована для захисту інтересів малих та середніх фермерів, а не для політичної діяльності, наголосив під час прес-конференції пан Орлов.

“У 2014 році ми разом з однодумцями, партнерами, колегами створили Всеукраїнську аграрну раду – громадську організацію, основною метою якої було обстоювання інтересів аграріїв. Вона створювалася, щоб не заангажовано, аполітично, без кулуарних інтересів донести голос аграріїв до владних коридорів”, – повідомив Микола Орлов. Головним завданням організації був захист інтересів аграріїв, зокрема в юридичній та податковій сферах. За словами Левтерова, ситуація почала кардинально змінюватися у 2018 році.

“Керівники ВАР почали гратися в політику. Критикувати владу, а не будувати міст із владою, як це планувалося. Підписувати меморандуми із, на нашу думку, не до кінця проукраїнськими політичними силами і змінювати свою позицію”, – зазначив він.

Партнери публічно заявили про неефективність та контрпродуктивність діяльності керівництва ВАР і закликали громадськість слідкувати за розвитком подій.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА