14:04 31.10.2016

Народний депутат Загорій задекларував акції "Дарниці" та "Фармаку", 26 винаходів у галузі фармацевтики, автомобіль Tesla та понад $2 млн готівки

3 хв читати
Народний депутат Загорій задекларував акції "Дарниці" та "Фармаку", 26 винаходів у галузі фармацевтики, автомобіль Tesla та понад $2 млн готівки

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка", член парламентського комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Гліб Загорій зазначив у своїй електронній декларації близько 27 тис. акцій фармацевтичної компанії "Дарниця", майже 5 тис. акцій ВАТ "Фармак", а також 26 винаходів у галузі фармацевтики та 41 торговельну марку, переважно назви медпрепаратів.

Згідно з декларацією, Г.Загорій є кінцевим бенефіціарним власником у ЗАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця", ПАТ "Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" та цілої низки інших підприємств, що стосуються фармацевтичного бізнесу.

Серед об'єктів нерухомості депутат задекларував базу відпочинку площею 540 кв. м у с. Жукин Вишгородського району Київської області та квартиру площею 264 кв. м, зареєстровану на сина Данила. Також парламентар зазначив у декларації оренду земельної ділянки площею 40 тис. 778 кв. м, квартири площею 266,7 кв. м та офісу площею 84,7 кв. м.

Згідно з даними декларації, Г.Загорій володіє автомобілем Tesla SP85D 2015 р. в. та Volkswagen Multivan 2012 р. в.

Серед своїх доходів парламентар зазначив зарплату депутата у розмірі 78 тис. 864 грн, 43 тис. 905 грн, одержані у 2015 році на виконання депутатських повноважень, а також заробітну плату у розмірі 26 тис. 467 грн за наукову діяльність у двох вишах і 13,3 тис. грн зарплати в Управлінні збірних команд та забезпеченні спортивних закладів "Укрспортзабезпечення".

Крім того, Г.Загорій зазначив 34,4 млн грн у рубриці "гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами" від ЗАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" та роялті у розмірі 4,9 млн грн від цієї ж юридичної особи.

Він задекларував подарунок у негрошовій формі вартістю 79,5 тис. грн, отриманий в СБУ, а також дохід у розмірі 70 тис. грн від відчуження рухомості на користь громадянки України Олександри Михайлової.

Парламентар отримав 8 тис. 986 грн дивідендів у ПАТ "Фармак", а також приблизно 49 тис. грн відсотків за банківськими вкладами.

На банківських рахунках Г.Загорія в чотирьох банках у сумі є 686 тис. 539 грн. Також він задекларував готівкові кошти в сумі $2,27 млн, EUR550 тис. і 11,5 млн грн. Крім того, в декларації депутата зазначено $1,05 млн та 48,5 млн грн, позичених третім особам.

Серед витрат парламентаря зазначено добровільне пожертвування до благодійної організації Фонд родини Загорій на суму 2,7 млн грн, добровільне пожертвування на партію у розмірі 5 млн грн та інші благодійні пожертвування на суму 1,7 млн грн.

Г.Загорій також задекларував витрати на придбання транспортного засобу на суму в 4,5 млн грн, дарування житлового будинку на суму в 13,7 млн грн та об'єкта незавершеного будівництва на суму 1,6 млн грн, а також дарування десяти земельних ділянок на загальну суму близько 5,7 млн. грн, і грошових коштів на загальну суму 50,75 млн грн.

Серед цінного рухомого майна в декларації Г.Загорія зазначено дві одиниці зброї, запонки, чотири ікони, колекції скульптур та живопису ХХ ст. та інше.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА