14:44 28.10.2015

У партії "Наш край" задоволені результатом місцевих виборів і готуються до парламентських

2 хв читати
У партії "Наш край" задоволені результатом місцевих виборів і готуються до парламентських

Керівники партії "Наш край" задоволені результатом, отриманим політсилою на місцевих виборах в Україні, планують розвивати партію й готуватися до нових виборів, зокрема парламентських.

"У партії "Наш край" досить серйозні перспективи. Адже партія подолала 5-відсотковий бар'єр на перших виборах. Це пов'язано з тим, що люди втомилися від влади та від уявної опозиції. Тому був запит суспільства, і люди проголосували за нашу партію", - сказав співголова партії "Наш край" Сергій Кальцев на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Він наголосив, що більшою мірою партія займатиметься не політикою як такою, а вирішенням проблем територіальних громад.

У свою чергу співголова партії "Наш край" Олександр Мазурчак додав: "Ми отримали очікуваний результат... - упевнено подолали 5-відсотковий бар'єр".

"Ми розвиватимемо партію. Як і всі політичні сили, ми маємо спиратися на первинні організації. І у нас сьогодні з'явилися дуже хороші плацдарми для розвитку і збільшення кількості членів партії", - розповів він.

За словами О.Мазурчака, партія отримала представництво в областях, містах і районах. "Розраховуємо, що ми залучимо нових людей, головною метою бачимо передачу досвіду молоді", - сказав він.

Співголова партії повідомив, що створюватимуться навчальні програми і так звана школа мерів для членів партії "Наш край", що перемогли на місцевих виборах.

"За системи децентралізації, ми переконані, передаватиметься влада на місця. І від цього вже сама позиція депутатів місцевих рад значною мірою визначатиме, наскільки місто, район або область розвиватимуться. Для нас важливо, щоб наші депутати зайняли об'єктивну, виважену позицію, яка була б не на догоду політичним, кон'юнктурним рішенням... принципову, в інтересах громади, яку вони представляють. Тому партія розвиватиметься і готуватиметься до наступних виборів, незалежно від того, коли вони будуть, і до парламентських зокрема", - підсумував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА