16:36 06.12.2013

Відмова суду закрити справу ЄЕСУ у зв'язку з відсутністю складу злочину свідчить про побудову в Україні тоталітарної держави, вважає Власенко

2 хв читати

Суд навмисно ігнорує клопотання захисту екс-прем'єра України Юлії Тимошенко про закриття справи ЄЕСУ у зв'язку з відсутністю складу злочину і так чинитиме надалі, вважає її захисник Сергій Власенко.

"Сьогодні захист у 21-й раз вимагав закрити цю ганебну справу, але суддя не реагує і реагувати не має наміру", - сказав С.Власенко журналістам після судового засідання у справі ЄЕСУ в п'ятницю.

На його думку, це свідчить про побудову в Україні тоталітарної держави.

"У той час, коли Янукович з Азаровим розповідають про європейський вектор розвитку України, ви можете бачити європейське обличчя України (при цьому С.Власенко показав на своє обличчя, облите зеленкою, - ІФ). Насправді всі сьогоднішні події - це чергове підтвердження продовження політичних репресій в Україні, які розпочалися з приходом до влади Віктора Януковича, важливим елементом яких є сфальсифіковані справи Юлії Тимошенко, дев’яти затриманих хлопців, які не причетні до побиття "Беркута". Все це свідчить про те, що ніхто ні до якої Європи йти не має наміру", - сказав С.Власенко.

На його думку, В.Янукович має намір продовжувати "побудову тоталітарної держави в Україні з обливанням зеленкою, з побиттям, з "тітушками", з "Беркутом", з усім іншим".

Як повідомлялося, в п'ятницю суд укотре відмовився розглядати клопотання про закриття справи за відсутності Ю.Тимошенко.

Суддя Костянтин Садовський у постанові зазначив, що всі клопотання, пов'язані з суттю справи, буде розглянуто на відповідній стадії процесу у присутності підсудної.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА