10:16 10.03.2022

ДАРТ та UHRA запускають акцію з благодійного бронювання номерів в українських готелях

2 хв читати

Державне агентство розвитку туризму України (ДАРТ) й Асоціація готелів та курортів України (UHRA) запускають акцію "Відвідай Україну в майбутньому", яка передбачає благодійне бронювання номерів в українських готелях, і закликають готельєрів відкрити можливість броні за стандартними цінами.

"Представникам української індустрії гостинності пропонують надати можливість усім охочим іноземним мандрівникам забронювати номер в українських закладах з березня до грудня 2022 року, навіть якщо вони не збираються там залишатися зі зрозумілих причин", – повідомило ДАРТ у Facebook.

Готельєрам рекомендують встановити ціни на рівні стандартних у мирний час. Якщо благодійники хочуть пожертвувати велику суму, готель може надати можливість зарезервувати номер на більш тривалий час.

Усі отримані у такий спосіб кошти буде спрямовано на допомогу українському готельному бізнесу.

Організатори акції рекомендують готельєрам розмістити інформацію про можливість благодійних бронювань на своїх сайтах, на порталах туристичних агенцій, на онлайн-платформах Booking.com та Expedia.

За інформацією ДАРТ, акцію підтримали Мінкультури, портал Visit Ukraine, міжнародні організації HOTREC та Hotel Stars Union.

Асоціація готелів та курортів України (UHRA, Ukrainian Hotel & Resort Association) – неприбуткова громадська організація, що об'єднує готелі та курортні заклади розміщення, компанії, які здійснюють діяльність у готельному девелопменті з метою сталого та системного розвитку галузі. Заснована у жовтні 2020 року. Наразі об'єднує понад 90 готелів з 23 областей України та понад 5 тис. працівників.

Джерело: https://www.facebook.com/DARTUkraine/posts/273935328257332

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА