16:31 15.11.2021

В Україні другий тиждень поспіль спостерігається стабілізація ситуації з захворюваністю COVID-19 – нарада в Зеленського

1 хв читати

В Україні протягом останніх двох тижнів знижуються основні негативні показники поширення коронавірусної інфекції, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на селекторній нараді під головуванням президента Володимира Зеленського.

"Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що за минулий тиждень виявлено 139,9 тис. нових випадків, а тижнем раніше – 152 тис. Наразі зайнято 50 тис. 962 ліжко-місця, тоді як минулого тижня цей показник становив 51 тис. 700. За минулий тиждень госпіталізували 30 тис. осіб порівняно з 34 тис. позаминулого тижня. За словами Дениса Шмигаля, в Україні вже досягнуто плато захворюваності та розпочався рух до стабілізації ситуації", - повідомляє прес-служба глави держави.

Водночас в Україні зберігаються високі темпи вакцинації – тільки за минулий тиждень зроблено понад 1,6 млн щеплень. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко звернувся до голів обласних державних адміністрацій із проханням сприяти організації другого етапу вакцинації для людей, які отримали перше щеплення.

Також учасники засідання обговорили структуру програми підтримки малого та середнього бізнесу в умовах посилення карантинних заходів.

Крім того, Зеленський звернувся до Національної поліції України та Міністерства інфраструктури у зв'язку з підробками ПЛР-тестів і сертифікатів про вакцинацію туристичними операторами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА