10:20 27.04.2020

Україна відновлює спецрейси для своїх громадян із закордону з умовою обов'язкової обсервації

1 хв читати
Україна відновлює спецрейси для своїх громадян із закордону з умовою обов'язкової обсервації

Міністерство інфраструктури України анонсувало відновлення низки спеціальних рейсів до країни з різних країн світу, щоб українці, які перебувають за кордоном, мали можливість повернутися на батьківщину, повідомила прес-служба міністерства з посиланням на главу відомства Владислава Криклія в неділю.

"Маю добрі новини для українців, які зараз перебувають за кордоном і хочуть повернутися додому. Ми відновлюємо спецрейси до України з різних країн світу, але лише за умови обов'язкової обсервації протягом 14 днів після повернення - в спеціалізованих закладах або вдома, дотримуючись режиму самоізоляції. Контроль за останнім буде здійснюватися за допомогою застосунку "Дій вдома" на платформі "Дія", - наводить прес-служба слова Криклія.

Плануються, зокрема, з міст: Маямі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюрих, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі.

Інформація про рейси буде розміщена на сайтах авіакомпаній "МАУ", SkyUp Airlines, Windrose Airlines та Azur Air Ukraine.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА