20:01 12.04.2020

У співробітника Закарпатської обладміністрації підтверджено Covid-19

1 хв читати
У співробітника Закарпатської обладміністрації підтверджено Covid-19

У штатного співробітника Закарпатської обласної державної адміністрації методом ПЛР-діагностики підтверджений коронавірус, повідомляється на сторінці обладміністрації в Facebook.

"Людина з 1 квітня перебуває у відпустці. Керівники обладміністрації безпосереднього контакту з особою не мали. Коло контактних осіб встановлено, у них відібрані біоматеріали для проведення ПЛР тестування", - йдеться в повідомленні.

В облдержадміністрації повідомляють, що працюють у суворому режимі карантину: вхід за посвідченнями, дезінфекція приміщень, у коридорах встановлені дезінфекційні розчини, працівники носять захисні маски для обличчя і рукавички. Структурні підрозділи продовжують працювати в режимі карантину.

Як повідомлялося, в Україні станом на 9:00 12 квітня зафіксовано 2 777 випадків захворювання Covid-19, зокрема 266 за минулу добу. Кількість летальних випадків склала 83, а випадків одужання - 89, зокрема за минулу добу зафіксовано по 10 випадків смерті та одужання раніше хворих від Covid-19.

У Закарпатській області підтверджено 82 випадки захворювання, зокрема за минулу добу 22 нових випадки, три людини одужали.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА