18:23 01.11.2019

Дзеркальний етап розведення сил на ділянці №2 у районі н.п. Золоте-4 завершився - прес-центр ООС

2 хв читати
Дзеркальний етап розведення сил на ділянці №2 у районі н.п. Золоте-4 завершився - прес-центр ООС

У п'ятницю, 1 листопада, в Луганській області на дільниці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін, повідомляють у прес-центрі Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

"Завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Представники СММ (Спеціальної моніторингової місії - ІФ) ОБСЄ, зокрема з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів", - ідеться у вечірньому зведенні прес-центру, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

При цьому в прес-центрі ООС наголошують, що в разі загрози - життю та здоров'ю, захоплення територій чи проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп військовослужбовці об'єднаних сил дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

Як повідомлялося, 29 жовтня опівдні в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 (селище в складі м. Золоте) розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) сил і засобів. Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на сході України Мартін Зайдік підтвердив початок розведення. Станом на 31 жовтня 21 український військовослужбовець перемістився на нові позиції.

Також 29 жовтня на переговорах у Мінську вдалося узгодити дату розведення сил і засобів у с. Петрівське в Донецькій області. Пізніше президент України Володимир Зеленський заявив, що розведення сил і засобів від лінії зіткнення в районі Петрівського має розпочатися 4 листопада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА