20:42 26.07.2019

Механізм нелегальних пасажирських перевезень з Одеси в ОРЛО через РФ блокувала СБУ

1 хв читати
Механізм нелегальних пасажирських перевезень з Одеси в ОРЛО через РФ блокувала СБУ

Співробітники Служби безпеки України блокували механізм незаконних пасажирських перевезень у тимчасово окуповані райони Луганської області та в зворотному напрямку.

"У рамках розпочатого кримінального провадження оперативники спецслужби встановили, що жителі з тимчасово окупованих районів Луганщини організували нелегальні автобусні рейси з Одеси. Транспортний маршрут пролягав через територію РФ на тимчасово окуповану територію Луганської області. Перетинання державного кордону здійснюється в тимчасово непідконтрольних українській владі пунктах пропуску", - повідомляє прес-центр СБ України в п'ятницю.

До протиправної діяльності ділки залучили двох жителів Харкова як "диспетчерів" автобусних рейсів.

Під час санкціонованих слідчих дій в житлових приміщеннях фігурантів провадження правоохоронці виявили документацію та інші речові докази, що підтверджують протиправну діяльність.

Наразі слідчі СБУ двом зловмисникам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України та рішенням суду їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Заходи з викриття і блокування протиправних дій проводилися співробітниками Управління СБУ в Одеській області та Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА