07:13 10.07.2019

За минулу добу поліцейські затримали трьох педофілів, жертвами яких стали 5 дітей

1 хв читати
За минулу добу поліцейські затримали трьох педофілів, жертвами яких стали 5 дітей

Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що тільки за минулу добу поліцейські в різних регіонах України виявили трьох педофілів, які згвалтували неповнолітніх, ще один робив це з двома дітьми протягом тривалого часу, повідомляє Департамент комунікації МВС України.

"Львівська область. 24-річний покидьок звіряче згвалтував неповнолітню. Підозрюваний затриманий. Миколаївська область. 24-річний згвалтував неповнолітню серед білого дня, затягнувши в кущі. Покидьок встановлений, але за місцем проживання зник, розшукується. Тернопільська область. Чоловік 1964 року народження р.н., розбещував хлопчика 2010 р.н., та дівчинку, 2012 р.н. Підозрюваний при опитуванні підтвердив свої дії з розбещення дітей. Вінницька область. Психічно хворий, 1959 р.н. скоїв напад на дівчинку, 2012 р.н. , після чого згвалтував рукою. Дитину доставлено в Центр матері та дитини. Попередній діагноз: згвалтування і кровотеча. Покидьок затриманий", - заявив Аброськін.

За словами першого заступника голови Нацполіції, це тільки ті факти злочинів, де батьки подолали страх і звернулися в поліцію.

"А скільки ще латентних статевих злочинів скоюється щодо дітей, можна тільки здогадуватись. Усі повинні зрозуміти, що замовчуючи злочини, не звертаючись до поліції, ви даєте можливість покидькам безкарно гвалтувати і знущатися над нашими дітьми", - підсумував Аброськін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА