21:46 11.12.2018

Екс-глава Nissan залишиться під арештом до 20 грудня

1 хв читати
Екс-глава Nissan залишиться під арештом до 20 грудня

Карлос Гон залишиться в ув'язненні без можливості звільнення під заставу, принаймні, до 20 грудня, оскільки суд Токіо відхилив звернення, в якому екс-голова ради директорів Nissan просив змінити йому запобіжний захід.

Напередодні прокуратура Токіо пред'явила обвинувачення Гону, а також Nissan в заниженні в цілому на $ 44 млрд суми винагороди колишньому главі автомобілебудівної компанії в її фінансовій звітності за п'ять років.

Крім того, прокуратура підозрює, що за три роки, що завершилися в березні 2018 року, Гон приховав ще частину винагороди, отриманої від Nissan, на суму близько $ 38 млн.

Гон, а також колишній директор Nissan Грег Келлі, були заарештовані 19 листопада, і термін їх перебування під вартою закінчувався в понеділок, проте суд ухвалив рішення продовжити його на 10 днів.

Цілком можливо, що прокуратура в подальшому проситиме залишити Гона і Келлі в ув'язненні ще на 10 днів, в результаті чого вони залишаться під арештом на Різдво і аж до 30 грудня, пише газета Financial Times.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА