19:37 07.08.2018

ЮНІСЕФ поставив до України нову партію вакцин від кору

1 хв читати

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) поставив до України нову партію вакцин від кору "Пріорікс" (Priorix) бельгійського виробництва "ГлаксоСмітКляйн" (GlaxoSmithKline, GSK) у кількості 77,6 тис. доз, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України .
"Наприкінці липня Дитячий фонд ООН доставив до України нову партію вакцини проти кору, паротиту та краснухи КПК "Пріорікс"- 77,6 тис. доз", - зазначено в повідомленні.
Коментуючи захворюваність, у відомстві зазначили, що за минулий тиждень - у період з 30 липня до 5 серпня захворіли 755 осіб, що на 8,2% менше ніж за попередній звітний період. Більшість хворих - діти - 436 осіб.
Як повідомлялося, на початку липня МОЗ зареєстрував для закупівлі через міжнародні спеціалізовані організації ще один препарат для імунопрофілактики кору, паротиту краснухи "М-М-Р ІІ Вакцина від кору, паротиту та краснухи вірусна, жива" виробника Merck Sharp & Dohme Corp (MSD, США). Згідно з інформацією ЮНІСЕФ, за кошти держбюджету 2017 року має бути закуплено 392,2 тис. доз вакцин КПК виробництва MSD. Наразі з компанією вже підписано контракт, препарат перебуває на стадії виробництва.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА