15:52 15.04.2018

Триває підвищення рівня води на рівнинних річках північного сходу України

1 хв читати
Триває підвищення рівня води на рівнинних річках північного сходу України

У неділю і понеділок, 15-16 квітня, продовжиться весняне водопілля на рівнинних річках північного сходу України, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Зокрема, очікується інтенсивність підвищення рівня на 4-8 см за добу на верхньому Дніпрі (Чернігівська обл.) з подальшим затопленням заплави на 2-10 см на Пслі біля м.Суми, середній і нижній течії Ворскли, в пониззі Орелі з повільним подальшим затопленням заплав (Сумська і Полтавська області), на 5-15 см на Десні з подальшим затопленням заплав у Чернігівській і Сумській областях та порушенням транспортного сполучення в Городнянському районі Чернігівської області.

Водночас у верхів'ях Прип'яті триватиме повільне зниження рівнів водопільної хвилі і поступове зменшення затоплення територій і господарських споруд в окремих населених пунктах у Ратнівському районі Волинської області.

На українській ділянці Дунаю біля м. Вилкове 15-16 квітня рівні води будуть триматись на небезпечних позначках 155-165 см із підтопленням незаселених ділянок міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА