18:24 11.12.2017

Бойовики в зоні АТО в понеділок 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

2 хв читати
Бойовики в зоні АТО в понеділок 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики в зоні АТО від початку доби станом на 18:00 понеділка зробили 9 обстрілів позицій Збройних сил України, під ворожі обстріли потрапила Авдіївка, повідомили в штабі АТО.

"Обстріл російсько-окупаційними військами з мінометів позицій захисників України і з реактивних систем залпового вогню мирного населеного пункту - такі підсумки сьогоднішнього дня", - сказано у зведенні прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі "Фейсбук" у понеділок увечері.

На луганському напрямку бойовики близько 2 годин з мінометів різних калібрів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Майського, випустивши 40 мін.

"У цьому ж районі окупанти застосували 82-мм міномети поблизу Луганського, а озброєння БМП - неподалік Світлодарська. З гранатометів різних типів ворог вів вогонь по захисниках Зайцевого і Попасної, а з великокаліберних кулеметів турбував захисників Новозванівки", - сказано в звіті.

На донецькому напрямку гаряче було в передмісті Авдіївки, де незаконні збройні формування з 82-мм мінометів і гранатометів били по позиціях ЗСУ біля Кам'янки і Опитного.

"Опівдні, наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-терористичні війська підступно обстріляли саму Авдіївку. З реактивних систем залпового вогню "Град" по цьому прифронтовому місту випустили три реактивні снаряди. Люди не постраждали, проте пошкоджено контактну лінію залізничної колії та високовольтну ЛЕП на ділянці Ясинувата - Авдіївський коксохімічний завод", - зазначають у штабі АТО.

На Приазов'ї бойовики з озброєння БМП порушували перемир'я поблизу Гнутового.

"Загалом з півночі російські найманці скоїли 9 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У чотирьох випадках наші воїни давали агресору адекватну відповідь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА