11:22 12.10.2017

Громадянин Туреччини намагався провезти нелегально в Україну медпрепарати

1 хв читати
Громадянин Туреччини намагався провезти нелегально в Україну медпрепарати

У столичному аеропорту "Київ" (Жуляни) правоохоронці вилучили партію медичних препаратів у громадянина Туреччини, який намагався нелегально провезти аналогічний вантаж в Україну менше двох тижнів тому.

"Сьогодні в столичному аеропорту "Київ" прикордонники спільно зі співробітниками фіскальної служби виявили у громадянина Туреччини велику кількість медпрепаратів. Іноземець, який прямував рейсом Анкара-Київ, намагався перемістити товар через державний кордон України з порушенням. Медичні препарати громадянин сховав серед особистих речей", - повідомляє відділ із питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби в четвер.

Медичні препарати наразі вилучено, стосовно затриманого складено адміністративні матеріали.

У Держприкордонслужби зазначають, що на початку жовтня 29-річний громадянин Туреччини вже намагався незаконно перевезти медичні препарати через міжнародний аеропорт "Бориспіль", проте був затриманий. "Зазнавши фіаско, порушник вирішив пошукати щастя в аеропорту "Київ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, прикордонники спільно із співробітниками митного поста аеропорту "Бориспіль" затримали 1 жовтня велику кількість дорогих медичних препаратів, які перевозив громадянин Туреччини, 1988 року народження, що летів рейсом Анталія-Київ. "Чоловік вибрав спрощену процедуру проходження митного контролю - зелений коридор. Співробітники оперативного відділу ініціювали огляд речей громадянина. У багажі було виявлено велику кількість різних медпрепаратів", - розповіли в Держприкордонслужбі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА