12:54 16.06.2017

У Павлограді відбувається затримання підозрюваних у причетності до вбивства Вороненкова

2 хв читати
У Павлограді відбувається затримання підозрюваних у причетності до вбивства Вороненкова

У м. Павлограді Дніпропетровської області представники Генеральної прокуратури разом із поліцією здійснюють слідчі дії у справі про загибель екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

"Правоохоронці проводять затримання осіб, яких підозрюють у причетності до цього злочину. Також проводяться необхідні процесуальні дії, зокрема обшуки. Затриманих правоохоронці доставляють до відділів поліції для подальших необхідних слідчих дій", - повідомляється на офіційному сайті Нацполіції в п'ятницю.

Пізніше на сторінці партії "Національний корпус" у Facebook з'явилося повідомлення про те, що обшук проводився у добровольця Ярослава Тарасенка.

"Громадянська дружина Ярослава не змогла потрапити в будівлю, в якій проходив обшук, люди у формі закрилися у неї в квартирі та вирвали дзвінок. На вимогу господарки впустити її до квартири, в якій вона мешкає, відповіли відмовою та пояснили: "Як закінчимо - заходьте, Ярослава побачите, коли будемо виводити". Бійці у камуфляжній формі, ніяк не представившись і не надавши жодних документів і протоколів сім'ї, посадили потерпілого в машину та швидко поїхали в невідомому напрямку, не надавши жодних пояснень", - виклали свою версію того, що відбувається, в "Національному корпусі".

У коментарі "Телевізійній службі новин" (ТСН, телеканал "1+1") дружина Я.Тарасенка Надія розповіла, що його відвезли до Києва, але невідомо, куди саме: "Через знайомих, організації, ми дізналися, що його відвезли в Київ, ми не знаємо, куди саме - в МВС, СБУ чи ще кудись".

Вона підтвердила, що її чоловік був знайомий із Павлом Паршовим - підозрюваним у вбивстві Д.Вороненкова, а також з Ярославом Левенцем, якого вважають спільником П.Паршова і розшукують.

"З Левенцем був знайомий. А щодо Паршова - Павлоград місто дуже маленьке, тому, ймовірно, і перетиналися десь, у місті всі одне одного знають, але були знайомі максимум на рівні "привіт-привіт". Левенця, звісно, він набагато краще знав. Це тренер бойового гопака у нас у місті і мегапозитивна людина", - розповіла дружина Я.Тарасенка.

Як повідомлялося, екс-депутат Держдуми РФ Д.Вороненков був убитий у центрі Києва 23 березня. Вбивця був поранений охоронцем екс-депутата і згодом помер у лікарні.

За інформацією народного депутата України (фракція "Народний фронт") Антона Геращенка, вбивця - агент російських спецслужб, впроваджений в українські силові структури, Павло Паршов.

Служба безпеки України перевіряє, чи був П.Паршов агентом ФСБ Росії.

У вбивці Д.Вороненкова був спільник - Ярослав Левенець, із 2012 року - в розшуку за економічні злочини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА