19:32 21.12.2016

Впровадження 3G створює перешкоди для роботи Wi-Fi-обладнання - ІнАУ

1 хв читати

Інтернет асоціація України (ІнАУ) просить Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) створити робочу групу для вдосконалення законодавства у сфері користування радіочастотним ресурсом (РЧР), щоб уникнути перешкод під час надання послуг Wi-Fi-мереж.

Як зазначено у зверненні, ці перешкоди спричинені несумісною роботою технологічного обладнання технології 3G та Wi-Fi-обладнання, зокрема в діапазоні 2,4 ГГц.

"Від учасників ринку телекомунікаційних послуг ІнАУ стало відомо про те, що після впровадження і розбудови в Україні мереж 3G оператори телекомунікацій широкосмугового доступу в Інтернет, які встановили базові станції та надають послуги Wi -Fi-мережі з використанням РЧР у діапазоні 2,4 ГГц, отримали перешкоди у наданні послуг та проблеми, які виражаються в деградації роботи базових станцій", - повідомляється у зверненні.

В ІнАУ запропонували НКРЗІ залучити для роботи комісії представників провідних операторів телекомунікацій, об'єднань та профільних асоціацій, органів державної влади.

Інтернет асоціацію України створено в 2000 році з метою консолідації зусиль всіх зацікавлених сторін у розвитку Інтернету в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА