17:52 28.11.2016

Гройсман привітав диригента Національної опери Макаренка з присвоєнням звання артиста ЮНЕСКО в ім'я миру

1 хв читати
Гройсман привітав диригента Національної опери Макаренка з присвоєнням звання артиста ЮНЕСКО в ім'я миру

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вітає присвоєння диригенту Національної опери України Герману Макаренку звання "Артист ЮНЕСКО в ім'я миру".

"Щиро вітаю диригента Національної опери України, художнього керівника і головного диригента оркестру "Київ-класик", народного артиста України Германа Макаренка! Завтра відбудеться церемонія, під час якої йому присвоять звання "Артист ЮНЕСКО в ім'я миру". Вперше в цьому почесному списку з'явиться представник України", - написав прем'єр на своїй сторінці в соцмережі Facebook в понеділок.

В.Гройсман зазначив, що таке саме почесне звання мають: Борис Траянов, Хоакін Кортес, Маркус Міллер, Селін Діон, Сара Брайтман та інші.

"Вірю, що ця подія зміцнить інтерес усього світу до української культури і мистецтва. Разом з усіма пишаюся високим професійним рівнем українських діячів мистецтва", - написав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА