16:23 18.11.2016

Суд ухвалив рішення по пожежі на нафтобазі "БРСМ"

1 хв читати
Суд ухвалив рішення по пожежі на нафтобазі "БРСМ"

Обухівський районний суд (Київська обл.) 17 листопада 2016 року ухвалив рішення на користь громадян, які постраждали внаслідок забруднення навколишнього середовища під час пожежі на нафтобазі "БРСМ" у 2015 році, повідомила юридична компанія "Імператив плюс", що захищає інтереси постраждалих.

"Уперше за всю історію України та вперше на території країн колишнього Союзу суддя задовольнив позов, що стосується порушення екологічних прав наших громадян, і ухвалив рішення про компенсацію постраждалим суми еквіваленту в 30 мінімальних заробітних плат. Головне в цьому рішенні не сама сума компенсації, а факт того, що Феміда дослухалася до міжнародних норм екологічного права", - наводить прес-служба слова директора компанії Олександра Лупейка.

Як повідомлялося, внаслідок пожежі на нафтобазі "БРСМ" у Васильківському районі Київської області, що сталася в червні 2015 року, територія навколо об'єкта була заражена бензопіреном та іншими токсичними речовинами, що негативно впливають здоров'я людей, які проживають поблизу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА