12:57 08.08.2016

Активісти палили шини біля будинку поблизу Києва, який вони "приписали" віце-прем'єру Розенку

1 хв читати
Активісти палили шини біля будинку поблизу Києва, який вони "приписали" віце-прем'єру Розенку

Близько двох десятків людей у понеділок вранці проводили акцію біля одного з будинків у селі Погреби під Києвом, який, на їхню думку, належить віце-прем'єру України Павлу Розенку.

Як пише інтернет-видання "Новости Донбасса", люди, що представилися переселенцями, а також активісти громадської організації "Земляки", підпалили шини, а через кілька хвилин загасили їх.

Пізніше вони повісили на паркан будинку плакат - умовний "Акт обстеження матеріально-побутових умов проживання" П.Розенка, на якому написали, що це не задекларований будинок вартістю 5 млн грн. Пікетувальники також виступають за відставку віце-прем'єра "за невідповідність посаді реальним доходам".

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в поліції Київської області, такий факт був, але немає підтвердження, що громадяни збиралися і палили шини саме біля будинку, власником якого є віце-прем'єр П.Розенко. Патрульна поліція виїжджала на місце, однак нікого не затримувала і пошкоджень майна не зафіксувала.

За інформацією обласної поліції, є заява від одного з жителів с. Погреби про те, що біля його будинку палили шини і проводили відеозйомку. Ця інформація внесена в єдиний облік.

П.Розенко в понеділок був присутній на засіданні Кабміну.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА