11:07 26.07.2016

Tedis Ukraine спростовує причетність до стеження за знімальною групою "1+1"

2 хв читати

Торгова компанія Tedis Ukraine (раніше - "Мегаполіс-Україна"), найбільший тютюновий дистриб'ютор в Україні, спростовує заяву медіахолдингу "1+1 медіа" про причетність до зовнішньому спостереженні за знімальною групою одного з проектів холдингу.

"Компанія взаємодіє з представниками ЗМІ виключно в рамках законодавства України. Tedis Ukraine не має жодного відношення до стеження за журналістами і їх переслідування. Прес-служба компанії відповідає на запити журналістів у відповідності з законодавством і внутрішньою політикою взаємодії зі ЗМІ", - йдеться в її повідомленні.

Раніше прес-служба "1+1 медіа" повідомила, що 23 липня були зафіксовані нові факти стеження за журналістами проекту "Секретні матеріали", що виходить на каналах групи.

"Під офісом редакції помітили два автомобіля, які супроводжують виїзд знімальних груп і постійно перебувають під будівлею. Відновлення стеження команда пов'язує з розслідуванням дистрибуції сигарет "Тедіс-Україна", на що вказує низка фактів, зокрема, об'єкти спостереження", - наголошується в повідомленні медіахолдингу.

Tedis Ukraine, створена в 2011 році ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна", в травні 2016 перейменована на ТОВ "Тедіс Україна". Штат компанії налічує 2,645 тис. осіб Регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів на всій території України.

Основними активами "1+1 медіа" є вісім телеканалів з сумарною часткою близько 18,3%, зокрема телеканали "1+1" (близько 10%), "2+2" (4,5%), "ТЕТ" (2,4%) і "ПлюсПлюс" (1,3%), а також супутні бізнеси: інформаційно-новинні майданчики, інтернет-сайти і виробництво контенту. Основним власником групи є Ігор Коломойський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба і Бербок обговорили, як прискорити ухвалення рішення третіми країнами про постачання Україні додаткових Patriot

Військовим даватимуть до 15 днів додаткової відпустки за знищену ворожу техніку - рішення Кабміну

Кабмін провів звільнення і призначення заступника міністра в Міненерго - Мельничук

Шмигаль доручив Міносвіти та місцевій владі забезпечити ресурси для роботи генераторів у закладах профтехосвіти

Україна повинна мати можливість уражати військові цілі на території РФ - Кулеба

ФДМУ вперше реалізував через "Прозорро.Продажі" конфісковане майно підсанкційних осіб – квартири Шелкова та Сальдо

Кулеба: Україна просить партнерів розглянути можливості щодо перехоплення зі своєї території ракет, випущених РФ по українських населених пунктах

Окупанти активізувалися на Харківщині, складна ситуація залишається на покровському напрямку - Генштаб

У Генштабі підтвердили знищення в Криму російського ракетного корабля "Циклон"

Глава МЗС Німеччини: Зеленський є законним і легітимним президентом України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА