17:57 21.07.2016

Мер Ірпеня Карплюк стверджує, що перебуває в Україні

2 хв читати
Мер Ірпеня Карплюк стверджує, що перебуває в Україні

Фігурант справи про розкрадання майже 900 га лісу в Київській області мер міста Ірпінь Володимир Карплюк заявив, що перебуває в Україні, але відмовляється називати своє місцезнаходження через нібито "політичне замовлення" проти нього.

"Я нікуди не тікав з України, а місцем свого знаходження не хочу повідомляти з однієї причини.... Мені вночі повідомили, що є чіткий політичне замовлення заарештовувати Карпюка на 60 діб, арештовувати у грубій формі із застосуванням сили. Тому.... я не інформую про місце свого перебування", - сказав В. Карплюк в ефірі телеканалу "112.Україна" в четвер.

На запитання ведучого про те, чи не боїться він, що Генеральна прокуратура розцінить його небажання назвати своє місцезнаходження як ухилення від слідства, Ст. Карплюк відповів: "Ні одного документа, ні виклику, ні однієї порядку: ні ірпінської прокуратури, ні обласний, ні Генеральної не надходило. Я пов'язую ці дії з політичним замовленням, виходячи з виборів у Коцюбинському".

Раніше в четвер, 21 червня, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенко" Володимир Ар'єв повідомив, що мер Ірпеня В. Карплюк полишивв межі України, у мера Бучі А. Федорука у четвер тривають обшуки у справі про розкрадання 900 га лісу.

У свою чергу начальник департаменту розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк повідомив, що місцезнаходження В. Карплюка наразі невідомо, але інформація про те, що він полишив Україну, є оперативною, тому вживаються заходи для її офіційного підтвердження або спростування.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА