17:47 19.07.2016

Суд розгляне скаргу прокурора АТО Кулика 28 липня

2 хв читати
Суд розгляне скаргу прокурора АТО Кулика 28 липня

Апеляційний суд міста Києва переніс на 28 липня розгляд скарги військового прокурора АТО Костянтина Кулика на арешт його квартири та блокування зарплатної картки.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення суддя прийняв у зв'язку з тим, що до суду не надійшли матеріали цієї справи з Солом’янського районного суду Києва.

Засідання суду з апеляції К.Кулика відбудеться 28 липня о 15:00.

Як повідомлялося, 13 липня колегія суддів Апеляційного суду м. Києва скасувала постанову слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва про відсторонення К.Кулика від посади військового прокурора АТО терміном на два місяці на час слідства, прийняту 4 липня.

14 липня К.Кулик заявив, що має намір у п'ятницю, 15 липня, подати на ім'я Ю.Луценка рапорт із матеріалами, які доводять, що висунення йому обвинувачень пов'язано з намірами завадити розслідуванню справи стосовно бізнесмена С.Курченка та екс-президента В.Януковича.

25 грудня 2015 року розпочато кримінальне провадження стосовно військового прокурора сил АТО К.Кулика за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення). Як повідомив М.Грищук, К.Кулик протягом п’яти років заробив суму коштів, яка набагато менша за витрачену суму на придбання майна.

29 червня детективи НАБУ проводили обшук за місцем проживання К.Кулика, йому повідомили про підозру, але письмово прокурор відмовився отримувати повідомлення і закрився у власному житлі у присутності понятих.

Народний депутат фракції "БПП" Валерій Карпунцов написав, що слідчі НАБУ прийшли з обшуком до квартири К.Кулика, проте забули вручити йому підозру після того, як у його квартирі "не було нічого знайдено, що могло б зацікавити антикорупційне бюро". За його словами, в день обшуку К.Кулик "мав представляти звинувачення в апеляції у справах затриманих Сухомлина та Кошеля, які проходять у справах Сергія Курченка".

К.Кулик очолив єдину військову прокуратуру сил АТО одразу після її створення в серпні 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА